Top 5 angajatori de top din București în 2023

Bucureștiul este un centru vital pentru industria de afaceri și inovație din România, atrăgând numeroase companii naționale și internaționale de-a lungul anilor. În 2023, câteva dintre aceste companii se evidențiază ca angajatori de top, oferind oportunități de carieră interesante și beneficii atractive pentru angajați. În acest articol, vom explora topul celor mai căutate angajatori din București în acest an.

1. IBM România

IBM este un nume binecunoscut în lumea tehnologiei, și filiala sa din București continuă să fie un angajator de top în 2023. Compania oferă o gamă largă de oportunități în domenii precum dezvoltarea software, consultanța în afaceri și inteligența artificială. IBM se bucură de o cultură a inovației și investește în dezvoltarea profesională a angajaților săi.

2. Oracle Romania

Oracle este un lider global în domeniul tehnologiei informatice și are o prezență semnificativă în București. Compania oferă locuri de muncă în dezvoltarea software, consultanța în afaceri, administrarea bazelor de date și multe altele. Cu un mediu de lucru stimulant și beneficii competitive, Oracle este o opțiune atractivă pentru profesioniștii IT.

3. Vodafone Romania

Vodafone este unul dintre cei mai mari operatori de telecomunicații din lume și are o filială puternică în București. Compania oferă oportunități în vânzări, marketing, tehnologie și multe altele. Vodafone pune accent pe dezvoltarea personală și profesională a angajaților săi și oferă beneficii extinse.

4. UiPath

UiPath, o companie de software de automatizare a proceselor, s-a născut în România și și-a păstrat centrul de dezvoltare în București. Cu misiunea de a face automatizarea accesibilă tuturor, UiPath a crescut rapid și oferă numeroase oportunități în domeniul tehnologiei. Compania se remarcă prin cultura sa inovatoare și spiritul antreprenorial.

5. Orange Romania

Orange este unul dintre principalii furnizori de servicii de telecomunicații din România și oferă locuri de muncă în vânzări, marketing, IT și multe altele. Cu un accent deosebit pe diversitate și incluziune, Orange promovează dezvoltarea angajaților săi și oferă o gamă variată de beneficii.

Concluzie

Bucureștiul rămâne un hub important pentru oportunități de carieră în România, iar acești angajatori de top din 2023 oferă medii de lucru atractive și posibilități de creștere profesională. Cu tehnologia în continuă evoluție și oportunități variate, capitala României continuă să atragă profesioniști talentați din întreaga țară și din străinătate.